Logo

De locker specialist van Nederland en België

Quick Cart

  • Spoedmandje
  • Artikelen: 0
  • Subtotaal: 0.00

Snel zoeken

Zoeken

Duidelijke prijzen

Wij willen u altijd duidelijke prijzen laten zien en daarom brengen wij geen transportkosten in rekening. Bij elk product weet u precies wat het u gaat kosten.

Solution Graphics


Beveiligd met:

PCI

Comodo Secured

Tips voor het kiezen van de juiste locker

Lockerkasten zijn erg populair in Nederland en Belgie en worden bij veel bedrijven en organisaties gebruikt voor de tijdelijke en veilige opslag van waardevolle persoonlijke eigendommen van bezoekers en personeel.
 
Als je als organisatie het gebruik van een lockerkast aan wilt bieden, zijn er vier zaken waar zeer zeker rekening mee gehouden moet worden. In onze ervaring worden er vaak verkeerde beslissingen genomen tijdens de aanschaf van lockerkasten waar men later weer spijt van heeft en die met antwoord op de onderstaande vragen makkelijk vermeden kunnen worden.

4 belangrijke vragen die beantwoordt moeten worden bij het kiezen van een locker:

Voor hoeveel mensen moet ik een locker ruimte aanbieden?

Zorg ervoor dat je altijd net iets meer individuele compartimenten ter beschikking stelt dan het aantal dat een ruime schatting van het maximale aantal gebruikers u geeft. Als het personeel bijvoorbeeld in verschillende ploegen werkt is het aan te raden om het aantal personeelsleden in een ploeg + 20% te nemen als een schatting van het benodigde aantal compartimenten. Dan ben je ook tijdens piekperiodes voorzien van voldoende opslagruimte.
 
Er is als gebruikers niets vervelenders dan als alle beschikbare lockers in gebruik zijn. Vooral als het gebruik van de lockers noodzakelijk is, is dit een situatie die vermeden moet worden. Je wilt als winkeleigenaar natuurlijk niet dat het personeel hun eigen mobiele telefoons bij zich hebben op de winkelvloer, maar als er geen opslag beschikbaar is kan dat wel eens de enige oplossing zijn.

Wat voor soort spullen moeten er in de lockerkast opgeslagen worden?

Vaak wordt er gekozen voor het aanbieden van te grote of te kleine compartimenten waardoor er of onnodig ruimteverlies is of een probleem voor de gebruikers die hun bezittingen niet in de lockers kwijt kunnen.
 
Onze tip is om samen met een aantal mensen uit de gebruikersgroep een inventarisatie te maken van de soort van bezittigen die in de lockerkasten worden opgeslagen. Zijn dit alleen maar tassen, dan is de ruimte die een vier-deurs lockerkast geeft voldoende. Moeten mensen echter omkleden van schone kleding naar vuile werkkleding dan zijn lockers met schoon-vuilverdeling die mogelijk een hele locker aan een gebruiker geven ideaal.

Hoeveel ruimte heb ik beschikbaar voor mijn lockerkasten?

Kubus locker Er is in de meeste gebouwen vaak meer ruimte dan mensen denken om lockerkasten in te plaatsen. Bijvoorbeeld door het gebruik van Kubus lockers onder raamkozijnen of onder trappen kunnen ook moeilijk te gebruiken ruimtes met onregelmatige vormen productief gemaakt worden.

Wat voor soort sloten wil ik gebruiken?

In onze jarenlange ervaring worden de meeste fouten gemaakt door mensen die niet nadenken over de consequenties die de keuze van het type slot van de lockerkasten voor hun organisatie met zich meebrengt.
 
Als u in een school 1000 compartimenten voor leerlingen ter beschikking stelt, wilt u dan echt verantwoordelijk zijn voor het administreren van sleutels voor die 1000 compartimenten? In dat geval is het mogelijk een veel betere oplossing om leerlingen hun eigen hangsloten mee te laten brengen en die via een valgrendelsluiting in de lockerkasten te gebruiken.

De Locker Winkel
't Hofflandt 31
4851 TB, Ulvenhout
Nederland
+31-(0)76-7850009
 
KVK-nummer 52917568
BTW-nummer NL565766272B01
 
 
 
Copyright © De Locker Winkel