Logo

De locker specialist van Nederland en Belgiƫ

Snel zoeken

Zoeken

Quick Cart

  • Spoedmandje
  • Artikelen: 0
  • Subtotaal: 0.00

OFFERTES

Heeft u een locker project of kunt u niet vinden wat u zoekt?

Vraag dan een offerte bij ons aan.

ANDERE KLEUREN

U kunt bij ons lockers kopen met deuren in een aantal verschillende kleuren. U kunt meer informatie vinden over de beschikbare kleuren op onze kleurenwaaier pagina

Duidelijke prijzen

Wij willen u altijd duidelijke prijzen laten zien en daarom brengen wij geen transportkosten in rekening. Bij elk product weet u precies wat het u gaat kosten.

Solution Graphics


Beveiligd met:

PCI

Comodo Secured

Metalen lockers


Kies uit ons ruime scala aan metalen lockerskasten, kubus lockers, lockers met schoon/vuil verdeling en locker accessoires. Als u niet weet wat u moet kiezen, kunt u hulp vinden in de uitgebreide Tips sectie.

Populaire metalen lockers 
Lockerkast met 2 deuren
€119,00 (excl BTW)
 

Top Aanbiedingen

Kubus Locker 38x38x38
Kubus Locker 38x38x38
€53,00 (excl BTW)
 
 
40cm lockerkast met 4 deuren
€170,00 (excl BTW)
 
 

 

Wat zoekt u? 

BESTSELLERS

Lockerkasten

Lockerkasten
Vanaf
€119,00 (excl BTW)
 
 
Lockerkasten met Geperforeerde Deuren
Vanaf
€102,00 (excl BTW)
 
 

Top Aanbiedingen

Kubus Lockers

Kubus Lockers
Vanaf
€43,00 (excl BTW)
 
 
 
 
 

 

  
Lockers met schoon/vuil verdeling
Vanaf
€132,00 (excl BTW)
 
 

Top Aanbiedingen

Z-lockers

Z-lockers
Vanaf
€155,00 (excl BTW)
 
 

Top Aanbiedingen

Post lockerkasten

Post Lockers
Vanaf
€332,00 (excl BTW)
 
 
 
 
 

 

Metalen lockers kopen bij De Locker Winkel

Deze metalen lockerkasten worden veelvuldig toegepast in scholen, ziekenhuizen, kantoren en overal waar persoonlijke bezittingen tijdelijk veilig moeten worden opgeborgen.

Als u een metalen lockerkast zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren een brede keuze metalen lockerkasten direct uit voorraad. En omdat wij geen transportkosten in rekening brengen weet u meteen hoeveel we u voor een bepaalde voordelige lockerkast in rekening zullen brengen - dat is makkelijk vergelijken en geeft u geen vervelende verrassingen achteraf.

We hebben metalen lockerkasten met allerlei verschillende mogelijkheden wat betreft kolommen, deuren, kleuren en sloten en als u niet meteen kunt vinden wat u zoekt, neem dan aub even contact met ons op. Ook voor advies over welke lockerkast het beste bij uw omstandigheden past.

In onze ervaring kan webwinkelen af-en-toe nogal onduidelijk zijn. Producten lijken op het eerste gezicht heel goedkoop, maar dan komen er tijdens het afrekenen ineens allerlei verborgen kosten en toeslagen bij. Hier doen wij niet aan mee. Wij proberen u altijd volledige prijs transparantie - wij willen u altijd duidelijke prijzen laten zien en daarom brengen wij geen extra transportkosten in rekening. De prijs naast elk kledinglocker is precies wat het u gaat kosten.

De meeste van onze metalen lockerkasten worden uit onze voorraad binnen 5 werkdagen bij u geleverd. Ze worden volledig geassembleerd afgeleverd. Deze robuuste kasten zijn van industrieël plaatstaal gemaakt.


Hulp bij het kiezen van de meest geschikte metalen lockerkasten


De juiste metalen lockerkast kiezen is niet altijd zo makkelijk als het op het eerste gezicht lijkt. Wij raden aan om goed na te denken over de ruimte waar de lockerkasten in geplaatst moeten worden, de mensen die de lockers gaan gebruiken en over de activiteiten die die mensen gaan ondernemen. 

Een paar voorbeelden:

  • Mensen die sporttassen of motorhelmen moeten opslaan hebben metalen lockerkasten met een grotere breedte nodig, bijvoorbeeld die van 40cm breed. Daar passen de meeste dingen wel in.
  • Als er op locatie opgekleed wordt van persoonlijke kleding naar werkkleding, dan zijn metalen lockers met schoon/vuilverdeling ideaal
  • Als je weinig ruimte hebt of een ruimte met afwijkende vormen, dan zijn kubus lockers juist weer erg handig. Die kun je op allerlei manieren stapelen en zo de passende layout voor de ruimte verkrijgen.

 

De Locker Winkel
't Hofflandt 31
4851 TB, Ulvenhout
Nederland
+31-(0)76-7850009
 
KVK-nummer 52917568
BTW-nummer NL565766272B01
 
 
 
Copyright © De Locker Winkel