Logo

De locker specialist van Nederland en Belgiƫ

Snel zoeken

Zoeken

Quick Cart

  • Spoedmandje
  • Artikelen: 0
  • Subtotaal: 0.00

OFFERTES

Heeft u een locker project of kunt u niet vinden wat u zoekt?

Vraag dan een offerte bij ons aan.

ANDERE KLEUREN

U kunt bij ons lockers kopen met deuren in een aantal verschillende kleuren. U kunt meer informatie vinden over de beschikbare kleuren op onze kleurenwaaier pagina

Duidelijke prijzen

Wij willen u altijd duidelijke prijzen laten zien en daarom brengen wij geen transportkosten in rekening. Bij elk product weet u precies wat het u gaat kosten.

Solution Graphics


Beveiligd met:

PCI

Comodo Secured

Kledinglockers


Kies uit ons breed programma kledinglockers, lockerskasten, mini lockers, post lockers en locker accessoires. Als u niet weet wat u moet kiezen, kunt u hulp vinden in de uitgebreide Tips sectie.


Onze kledinglockers zijn er in verschillende varianten:


Standaard kledinglocker >
standaard kledinglocker
  Kledinglockers geperforeerde deuren >
Kledinglocker met geperforeerde deuren
  Kubus Lockers >
kubus locker
Kledinglocker met schoon/Vuil verdeling >
kledinglocker met schoon/vuil verdeling
  Z-lockers >
z-locker
   :

 

Kledinglockers kopen bij De Locker Winkel


Onze professionele kledinglockers zijn een betrouwbare oplossing voor kleedruimtes in scholen, ziekenhuizen, kantoren en overal waar persoonlijke bezittingen tijdelijk veilig moeten worden opgeborgen.

We hebben jarenlange, internationale ervaring met de verkoop van kledinglockers. Omdat we met een speciaal geselecteerde groep fabrikanten werken leveren we kunnen we u onze prijsgarantie geven: De Locker Winkel wordt nooit op prijs verslagen. Wij zullen u altijd de beste prijs geven. Als u ergens voor een vergelijkbaar kledinglocker een betere prijs heeft gekregen, neem dan aub contact met ons op.

In onze ervaring kan webwinkelen af-en-toe nogal onduidelijk zijn. Producten lijken op het eerste gezicht heel goedkoop, maar dan komen er tijdens het afrekenen ineens allerlei verborgen kosten en toeslagen bij. Hier doen wij niet aan mee. Wij proberen u altijd volledige prijs transparantie - wij willen u altijd duidelijke prijzen laten zien en daarom brengen wij geen extra transportkosten in rekening. De prijs naast elk kledinglocker is precies wat het u gaat kosten.

De meeste van onze kledinglockers worden uit onze voorraad binnen 5 werkdagen bij u geleverd. Ze worden volledig geassembleerd afgeleverd. Deze robuuste kasten zijn van industrieƫl plaatstaal gemaakt.


Tips voor het kiezen van geschikte kledinglockers


De juiste kledinglocker kiezen is niet altijd zo makkelijk als het op het eerste gezicht lijkt. Wij raden aan om goed na te denken over de ruimte waar de kledinglockers in geplaatst moeten worden, de mensen die de lockers gaan gebruiken en over de activiteiten die die mensen gaan ondernemen. 

Een paar voorbeelden:

  • Mensen die sporttassen of motorhelmen moeten opslaan hebben kleding lockerkasten met een grotere breedte nodig, bijvoorbeeld die van 40cm breed. Daar passen de meeste dingen wel in.
  • Als er op locatie opgekleed wordt van persoonlijke kleding naar werkkleding, dan zijn kleding lockers met schoon/vuilverdeling ideaal
  • Als je weinig ruimte hebt of een ruimte met afwijkende vormen, dan zijn kubus lockers juist weer erg handig. Die kun je op allerlei manieren stapelen en zo de passende layout voor de ruimte verkrijgen.

 

De Locker Winkel
't Hofflandt 31
4851 TB, Ulvenhout
Nederland
+31-(0)76-7850009
 
KVK-nummer 52917568
BTW-nummer NL565766272B01
 
 
 
Copyright © De Locker Winkel