Logo

De locker specialist van Nederland en Belgiƫ

Snel zoeken

Zoeken

Quick Cart

  • Spoedmandje
  • Artikelen: 0
  • Subtotaal: 0.00

OFFERTES

Heeft u een locker project of kunt u niet vinden wat u zoekt?

Vraag dan een offerte bij ons aan.

ANDERE KLEUREN

U kunt bij ons lockers kopen met deuren in een aantal verschillende kleuren. U kunt meer informatie vinden over de beschikbare kleuren op onze kleurenwaaier pagina

Duidelijke prijzen

Wij willen u altijd duidelijke prijzen laten zien en daarom brengen wij geen transportkosten in rekening. Bij elk product weet u precies wat het u gaat kosten.

Solution Graphics


Beveiligd met:

PCI

Comodo Secured

Goedkope lockers

Als u een goedkope lockerkast zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren een brede keuze voordelige lockerkasten direct uit voorraad. En omdat wij geen transportkosten in rekening brengen weet u meteen hoeveel we u voor een bepaalde voordelige lockerkast in rekening zullen brengen - dat is makkelijk vergelijken en geeft u geen vervelende verrassingen achteraf.

We hebben voordelige lockerkasten met allerlei verschillende mogelijkheden wat betreft kolommen, deuren, kleuren en sloten en als u niet meteen kunt vinden wat u zoekt, neem dan aub even contact met ons op. Ook voor advies over welke lockerkast het beste bij uw omstandigheden past.

Onze goedkope lockers worden geleverd in verschillende versies:

Standaard
standaard lockerkast
  Geperforeerde Deuren
lockerkast met geperforeerde deuren
  Kubus Lockers
kubus locker
Schoon/Vuil verdeling
lockerkast met schoon/vuil verdeling
  Z-lockers
z-locker
   :

 

 

Goedkope lockers kopen bij De Locker Winkel


Onze professionele en voordelige lockers worden in heel Nederland gebruikt als  persoonlijke bezittingen tijdelijk veilig moeten worden opgeborgen.

We hebben jarenlange ervaring met de levering van goedkope lockers, overal waar mensen persoonlijke opslagmogelijkheden nodig hebben. Onze betaalbare lockerkasten hebben een zeer robuuste stalen constructie en zijn daarom ideaal voor de veilige opslag van tassen, mobiele telefoons en jassen. Omdat we met een speciaal geselecteerde groep fabrikanten werken leveren we kunnen we u onze prijsgarantie geven: De Locker Winkel wordt nooit op prijs verslagen. Wij zullen u altijd de beste prijs geven. Als u ergens voor een vergelijkbaar lockerkast een betere prijs heeft gekregen, neem dan aub contact met ons op.

In onze ervaring kan webwinkelen af-en-toe nogal onduidelijk zijn. Producten lijken op het eerste gezicht heel goedkoop, maar dan komen er tijdens het afrekenen ineens allerlei verborgen kosten en toeslagen bij. Hier doen wij niet aan mee. Wij proberen u altijd volledige prijs transparantie - wij willen u altijd duidelijke prijzen laten zien en daarom brengen wij geen extra transportkosten in rekening. De prijs naast elk goedkope locker is precies wat het u gaat kosten.

De meeste van onze lockerkasten worden uit onze voorraad binnen 5 werkdagen bij u geleverd. Ze worden volledig geassembleerd afgeleverd. Deze robuuste kasten zijn van industrieël plaatstaal gemaakt.


Tips voor het kiezen van de meest voordelige lockers


De meest voordelige locker kiezen is niet altijd zo makkelijk als het op het eerste gezicht lijkt. Wij raden aan om goed na te denken over de ruimte waar de lockers in geplaatst moeten worden, de mensen die de lockers gaan gebruiken en over de activiteiten die die mensen gaan ondernemen. 

Een paar voorbeelden:

  • Mensen die sporttassen of motorhelmen moeten opslaan hebben lockerkasten met een grotere breedte nodig, bijvoorbeeld die van 40cm breed. Daar passen de meeste dingen wel in.
  • Als er op locatie opgekleed wordt van persoonlijke kleding naar werkkleding, dan zijn lockers met schoon/vuilverdeling ideaal
  • Als je weinig ruimte hebt of een ruimte met afwijkende vormen, dan zijn kubus lockers juist weer erg handig. Die kun je op allerlei manieren stapelen en zo de passende layout voor de ruimte verkrijgen.

 

 

 De Locker Winkel
't Hofflandt 31
4851 TB, Ulvenhout
Nederland
+31-(0)76-7850009
 
KVK-nummer 52917568
BTW-nummer NL565766272B01
 
 
 
Copyright © De Locker Winkel