Logo

De locker specialist van Nederland en Belgiƫ

Snel zoeken

Zoeken

Quick Cart

  • Spoedmandje
  • Artikelen: 0
  • Subtotaal: 0.00

Duidelijke prijzen

Wij willen u altijd duidelijke prijzen laten zien en daarom brengen wij geen transportkosten in rekening. Bij elk product weet u precies wat het u gaat kosten.

Retourneren

 

Wij hopen uiteraard dat al onze klanten tevreden zijn met de producten die wij ze leveren. Er zijn echter soms wel eens omstandigheden dat u toch besluit uw gekochte producten aan ons te retourneren. Op deze pagina vind uw onze condities voor het retourneren van producten en wanneer wij kosten in rekening brengen.

Schade of andere kwaliteitsproblemen

Als de producten die wij geleverd hebben beschadigd zijn of andere kwaliteitsproblemen hebben, laat u ons dit dan zo spoedig mogelijk weten. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor producten die al langere tijd in uw bezit zijn. Inspecteer de producten dus op het moment dat ze geleverd zijn en rapporteer beschadingen aan de chauffeur.

Beschadigde producten die onmiddelijk bij ons gemeld worden, worden door ons gratis vervangen en de oorspronkelijke producten weer bij u opgehaald.

Andere producten retourneren

Als u besluit om de door uw gekochte producten om een andere reden naar ons te retourneren en u wilt dat wij ze komen ophalen, dan moeten wij u nogmaals transportkosten in rekening brengen. Wij zullen u de rest van de door u betaalde prijs onmiddelijk crediteren.

De Locker Winkel
't Hofflandt 31
4851 TB, Ulvenhout
Nederland
+31-(0)76-7850009
 
KVK-nummer 52917568
BTW-nummer NL565766272B01
 
 
 
Copyright © De Locker Winkel