Logo

De locker specialist van Nederland en Belgiƫ

Snel zoeken

Zoeken

Quick Cart

  • Spoedmandje
  • Artikelen: 0
  • Subtotaal: 0.00

Duidelijke prijzen

Wij willen u altijd duidelijke prijzen laten zien en daarom brengen wij geen transportkosten in rekening. Bij elk product weet u precies wat het u gaat kosten.

Leveringscondities

Onze ervaring leert dat leveringscondities van webwinkels soms behoorlijk ingewikkeld en onduidelijk kunnen zijn. Om dit te voorkomen hebben we geprobeerd hieronder in duidelijke taal aan te geven onder welke voorwaarden en kosten wij onze lockers leveren.

Standaard gratis transport

Op sommige websites zijn transportkosten een nare verrassing als je bij de kassa komt. Bij de Locker Winkel hebben wij dit opgelost door u geen transportkosten in rekening te brengen, zonder minimumbedrag.

Alle leveringen in Nederland en Belgie worden tegen deze voorwaarden geleverd, behalve de Waddeneilanden. Omdat de kosten voor levering hier sterk kunnen varieren vragen wij u even contact met ons op te nemen zodat wij de exacte transportkosten naar de Waddeneilanden kunnen berekenen.

Levertijden

Wij leveren onze voorraadproducten zo spoedig als mogelijk na wij uw betaling hebben ontvangen. Om onze transportkosten zo laag mogelijk te houden, proberen wij zoveel mogelijk leveringen te groeperen. Snelle levering is een van de belangrijkste voorwaarden die wij stellen.

Is iets niet op voorraad of heeft het een langere levertijd, dan laten wij het u zo snel mogelijk weten.

Heeft u specifieke wensen wat betreft de levering van onze producten, neemt u dan contact met ons op.

Overige leveringsvoorwaarden

Als standaard leveren wij de producten achter de eerste deur op de begane grond. Voordat wij bij u leveren zullen wij of onze transporteur contact met u opnemen om uw specifieke situatie te bespreken. Laat u het ons even weten als er geen makkelijke toegang tot uw lokatie is, of er lastig te parkeren is. Als er op een andere plaats moet worden geleverd worden de extra kosten doorgerekend.

Zijn er zaken die wij moeten weten wat betreft uw levering of heeft u specifieke wensen, neemt u dan contact met ons op.

De Locker Winkel
't Hofflandt 31
4851 TB, Ulvenhout
Nederland
+31-(0)76-7850009
 
KVK-nummer 52917568
BTW-nummer NL565766272B01
 
 
 
Copyright © De Locker Winkel